Peter Finance Control Management
 info@pfcm.nl
Management
Management is het inrichten/besturen/beheersen van de middelen in het achternajagen van de bedrijfsdoelen zoals deze in de visie van het ondernemerschap zijn bepaald. Management heeft veel facetten, het raakt mensen, processen, structuur, stijl en bedrijfsmatige normen en waarden.  

Op de strategie die er is bepaald om de bedrijfsdoelen te behalen is een daartoe passen management nodig. Er zijn veel verschillende stijlen van management en veel verschillende vormen van management. Voor elk onderdeel van uw bedrijf is er wel een bepaalde managementexpertise ontwikkeld. Mijn management vaardigheden omsluiten: HRM, Verandermanagement, BIV/AO, Strategie en Beleid en Management op accounting en control.

Managen is in mijn optiek het geven van vertrouwen, maar dan geen blind vertrouwen! Als manager blijf je eindverantwoordelijk die er in de strategie zijn bepaald. Om succesvol te zijn hebben organisaties de kennis, energie, ideeŽn en creativiteit van alle werknemers nodig. Je moet dus je werknemers empoweren! Hierbij is het echter essentieel dat je voor de werknemers een bepaald kader afspreekt, een speelveld waarbinnen ze kunnen handelen.

Ik  kan u helpen bij management vraagstukken. Heeft u hulp nodig bij het opzetten van procedures voor functioneringsgesprekken? Wilt u laten onderzoeken of de juiste stijl binnen uw organisatie wordt gehanteerd? Wilt u veranderen? U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen door hier te klikken. Daarna zal ik met u contact opnemen om uw vraagstuk in kaart te brengen en in overleg zullen we tot een plan van aanpak komen om uw grip op de zaak, de controle te verhogen! Voor een overzicht van mijn diensten kunt u deze link raadplegen, Ik hoor graag van u!